Am lasat deoparte rubrica culinara de pe blog, si nu imi place asta, asa ca mi-am propus sa vin cu noutati si aici.

Despre obiceiurile mele culinare vorbesc putin si nu ar fi rau sa incep sa scriu mai des despre ele, deoarece cred ca ar fi o inspiratie pozitiva pt majoritatea.

Camembert copt in diferite combinatii am mancat f des in tarile occidentale cu traditie in aceasta zona. Fiindu-mi dor, am dezgolit intr-o zi un camembert din ambalaj, am dat cuptorul la 200, am asezat camembertul intr-o tava cu hartie de copt, am infipt niste usturoi inauntrul branzei si dus a fost in cuptor 15 min.

Se serveste in foarte multe combinatii. De data asta am mancat alaturi de paine la tava, dulceata de cirese amare.

Se mai poate combina cu: dulceata de afine si salata simpla de rucola, paste, sunca, ciuperci sotate… o multime de variante 🙂

20140502_195841

 

 

Comments

comments