Inca din decembrie primisem sms cu ofertele de la Sensiblu, dar cum decembrie e o luna atat de scurta, in care alergi mereu din stanga in dreapta, cu scop sau fara scop, nu am apucat sa ma duc sa beneficiez de ofertele speciale de sarbatori. Ce noroc ca ofertele sunt pana pe 9 ianuarie, asa ca azi m-am infiintat in farmacie cu rabdare si chef de noi achizitii.

Chiar zilele trecute ma gandeam ca e cazul sa imi cumpar o crema de maini buna, deoarece in momentul de fata niciuna din cremele de maini pe care le detin nu fac fata acestei ierni ataaaat de friguroase, asa ca era neaparat sa cumpar altceva. Atrix si Nivea, creme pe care le-am folosit cu succes mereu nu mai sunt ok pentru mine iarna asta, insa acum 2 ani am scris despre ele aici:   si aici.

Avene Cold Cream – Crema de maini, hraneste si protejeaza – Ingrijire pentru maini uscate sau crapate

Are un ambalaj simpatic, care incape in orice geanta, mie nu imi plac gentile mari, ca atare putinele accesorii de ingrijire pe care le port cu mine trebuie sa fie micute. Crema se adreseaza mainilor uscate sau deshidratate, la mine nu e deloc roz situatia, mainile sunt uscate de tot, aproape au crapat in unele locuri, si nu stiu de ce, ca m-am dat cu creme, insa apa pe care o folosesc este destul de dura, iar perioada asta a sarbatorilor, cu atata gatit si spalat de vase, a lasat urme, se pare. Am incredere ca ma va ajuta daca o voi folosi sistematic 🙂

Vacanta placuta in continuare!

Comments

comments