903587-1_np903571-1_np 903571-1_np903573-1_np903581-1_np918861-1_np

via

Stiu ca sunt foarte multi oameni care lucreaza de acasa, o data cu joburile moderne, a venit la pachet si aceasta facilitate. Cred ca pentru tinerele mamici un job care nu presupune mersul la birou in fiecare zi e ca o manusa, pentru ca pot sa fie aproape de puii lor. Sau, multe proaspete mamici, care si-au pornit o mica afacere de acasa, magazine online cu produse home-made, ceea ce e un lucru bun, pentru ca spiritul antreprenorial se dezvolta frumos la unele persoane.

Eu nu lucrez de acasa, nu stiu daca mi-as dori asta acum, insa multe dintre task-urile mele se rezolva si de acasa. Sa faci parte dintr-o echipa antreprenoriala vine la pachet cu avantaje si dezavantaje, ca orice job, de altfel.

Pana imi pun putin la punct spatiul oficial de munca de acasa, incluzand aici si momentele in care scriu pe blog sau editez fotografii, am mai cautat cateva idei inspirationale de birouri. Stiu ca am nevoie de: lumina naturala care sa vina dintr-o parte, preferabil stanga, un birou simplu, iar nebunia adevarata va veni la accesorii 🙂 Am strans deja cutii si cutiute de depozitare cu accente vintage, accesorii de birou feminine si cate si mai cate! Sper sa ma mobilizez sa cumpar biroul cat de curand…

Voi ce idei aveti cand vine vorba de amenajarea unui spatiul pentru biroul/coltul hobby`urilor de acasa?

Comments

comments