94e5c8465254537f89acca263aa034de

 

via

Intotdeauna mi-au placut lucrurile clasice, care si-au dovedit importanta si esenta de-a lungul timpului. De cele mai multe ori cand e sa cumpar ceva pentru mine sau pentru casa, prima intrebare este daca voi putea purta/daca imi va placea obiectul respectiv si peste cativa ani. Asa am fost mereu, niciodata nu am preferat sa cumpar 10 lucruri care se strica in 10 zile, ci sa investesc in calitate, in lucruri care vor dainui in timp. Am haine pe care le port de mult timp, iar faptul ca nu am coborat niciodata stacheta sub o anumita calitate, a fost o decizie buna, m-am bucurat si ma bucur de ele pentru mult timp.

Consumerismul pe care il vedem peste tot nu a functionat in ceea ce ma priveste. Nu ma incalzesc reducerile, ofertele, cumparatul a 10 produse doar pentru ca sunt la oferta, intotdeauna caut calitatea si durabilitatea in timp. Asta legat de orice domeniu care ma inconjoara. Asa am de gand sa fac si cu mobila din casa, as mai avea multe de facut, dar nu vreau sa imi umplu casa repede si cu obiecte proaste, ci sa astept timpul si bugetul potrivit, care sa ma incante pe mine.

Pentru cei ca mine, care tin foarte mult la calitatea lucrurilor care ii inconjoara, e important orice detaliu. Nu am transformat lucrurul asta intr-o manie, dar cred ca nici departe nu sunt 🙂 Canapeaua perfecta pentru mine ar fi un Chesterfield clasic, in culorile cognacului bun, sau poate putin mai deschis, asa, ceva intre cognac si sampanie, doua bauturi clasice, care nu iti ofera doar bujori in obrajori, ci si o intreaga experienta atunci cand le servesti. Asa e (cred) si cu o canapea Chesterfield, e o adevarata experienta sa o ai in casa. Mai am de asteptat, insa astept cuminte, pentru unele lucruri chiar merita sa astepti, nu sa te grabesti…

Comments

comments