In serile cand am putin timp liber, in sensul ca burtile sunt pline, chiuvetele si cosurile de rufe umplute maaaxim pana la jumatate, citesc sau caut lucruri nebanuite pe internet. De cele mai multe ori, incep cu partea de beauty, si intotdeauna sfarsesc la design interior. Parca e un facut. Nu stiu ce fac, nu stiu cum ma invart, dar… ajung la design interior.

Ma pasioneaza subiectul atat de mult in ultima vreme, incat a devenit noua mea pasiune.

Si nu se rezuma subiectul doar la a fi cautat pe net. Am deja o mica colectie de reviste de decoratiuni interioare ( fie vorba intre noi, cele romanesti sunt cam… subtiri, insa am dat peste niste editii de reviste din Italia si Franta, iti iau ochii, nu alta), si mai nou, am trecut si la carti. Dar, despre asta, intr-o postare viitoare.

In afara faptului ca petrec mult timp in dormitor, spatiul in care imi petrec cel mai mult timp cand sunt acasa este bucataria. Ori de cate ori ma mandresc cu ea, e mare, luminoasa, si nu e doar o bucatarie, e locul de facut de toate. Cu toate astea, camera de zi mi se pare ca e intr-un con de umbra si caut si caut idei cum sa o resuscitez putin. Poate niste draperii noi, sau perne, sau, sau sau… Am strans cateva idei de pe HouseBeautiful, idei care sa ma ajute sa mai adaug un plus de culoare sau de volum living room`ului meu.

Cel mai tare ma tenteaza niste tabureti, pe care sa arunc neglijent, o patura de lana moale, o carte si o revista de decoratiuni interioare…

1-hbx-traditional-living-room-white-walls-0412-lynn-morgan-03-EPaQHb-lgn

8-caccoma-0509-xlg-69868344copy

 

traditional-meets-modern-living-room-xlg-73360243copy

 

black-leather-sofa-in-living-room-with-antiques-0512-dRZHvy-xl

 

hbx-david-weeks-mobile-carrier-0913-de

 

hbx-mirror-grid-tobin-0513-de hbx-pink-accent-pillows-whittaker-0913-de hbx-sofas-murals-sachs1010-de-19353370copy hbx-tropical-norwegian-living-room-horn-1013-de

 

foto: HouseBeautiful

Comments

comments