20140322_160432

 

Acum vreo doua, trei saptamani, vroiam sa scriu despre cum mi-am ingrijit tenul pe timpul iernii. Da, Doamne, mintea romanului cea de pe urma, am zis ca nu mai are rost sa scriu despre aia, pentru ca rutina mea de ingrijire a tenului a facut deja pasul spre primavara.

Primavara, momentul in care tenul meu face pasul spre un ten normal, fara senzatia de strangere, fara descaumari, sau alte mici neplaceri. As putea sa spun ca in unele veri am avut aproape un ten mixt, si mi-am adaptat cu religiozitate produsele la ceea ce cerea clientul, adica tenul ๐Ÿ™‚

Daca in iarna foloseam pentru seara crema Egyptian Magic, aceasta a trecut acum la rangul de masca hidratanta, pe care o aplic generos de 2 ori pe saptamana. Cine a mai intrat la mine pe blog, stie ca am mai facut elogii cremei Egyptian Magic. Mi se pare cea mai buna crema pentru tenul uscat, functioneaza perfect inclusiv ca baza de machiaj, masata foarte bine.

Dimineata folosesc crema de fata Yves Rocher Bio cu cereale si miere, abia am deschis-o, deocamdata ne intelegem bine, am sa revin cu detalii in saptamanile ce urmeaza.

Crema Physiogel Hipoalergenic o folosesc momentan ca si crema de noapte, deoarece de cand a venit primavara mi se pare prea onctuoasa pentru ce are nevoie tenul meu in acest anotimp. Mai am putin din ea, si probabil la toamna ne vom intalni din nou ๐Ÿ™‚

Crema de ochi The Body Shop e… asa si asa. Cred ca e primul produs de la The Body Shop de care nu sunt foarte indragostita. E o crema simpla de ochi, dar nu as putea sa spun ca observ niste efecte, desi o folosesc de cateva saptamani. Nici la hidratare nu sta cel mai grozav, sau nu pentru ce as avea eu nevoie.

Cam asta ar fi gasca de produse de hidratare si ingrijire din aceasta primavara. In ceea ce priveste demachierea si tonifierea, lucrurile stau aproximativ la fel, dar despre asta vom vorbi maine-poimaine, inainte vreau sa notez pe blog produsele preferate ale lunii martie 2014.

 

Comments

comments