E drept, nu o credeam pe bunica cand zicea cum trece timpul, nici pe mama cand zice ca anii trec ca fulgerii.

De un timp, incep sa cred si eu asta. Trec saptamanile ca vantul si ca gandul.

Toate saptamanile sunt niste Feti Frumosi care vin si pleaca, vin si pleaca, niste zburatori care ne fura mintile. Si zilele.

Ieri era septembrie, azi am trecut de mijlocul lui noiembrie. Desi nu mi-am propus neaparat, am facut o gramada de lucuri noi. Eu fara lucruri noi nu pot, ma simt ingradita, fizic, psihic. Trebuie sa ies, sa vad, sa simt, sa citesc, sa adulmec. Orice ma inspira, orice imi spune o poveste.

Zilele trecute am facut pentru prima data un unt de corp, eu, singura, acasa. Intamplator eram singura acasa, iar cand a venit barbatul, i-am explicat de ce nu era important sa gatesc, ci sa fac un unt de corp in casa. Glumesc, dar untul a iesit bine. Cand zic unt, zic unt de dat pe corp, ca sa fie clar pentru toata lumea, sa nu ma confunde lumea cu mama, caci ea e mare specialista in orice treaba din bucatarie si mi-a zis ca se apuca si ea de unt. Doar ca nu de unt de corp, ci de mancat. Tot in casa sunt facute amandoua, cu ingrediente naturale si dragoste de mama.

Am citit toamna asta, aproape cat sa imi fie de ajuns. Niciodata nu e de ajuns cat citim, insa adesea ma gandesc ca daca un om ar citi in viata asta 10% din cat citesc eu, am trai intr-o lume mai deschisa la minte si mai evoluata.

Am facut cateva plimbari, am rupt frunze ruginii sub picioare, am zambit si m-am bucurat de ultimele zile de soare cat de cat cald.

Astept iarna, cu bratele deschise 🙂

20141113_115654

Comments

comments