PicsArt_1393960260193

 

In majoritatea cartilor si revistelor de home decor pe care le-am tot citit in ultima vreme, cele mai apreciate ponturi pentru a inveseli rapid atmosfera unei camere sunt lumanarile si florile. Veti spune ca nimic nou. Asa e, nimic nou. Insa tocmai aici e ideea. De cele mai multe ori, uitam de lucrurile marunte, simple, iar la mine functioneaza foarte bine o reamintire a acestor lucruri, poate si la voi.

De la mine din casa nu prea lipsesc niciodata florile inflorite, mai ales pe timpul weekendului, cand stau mai mult acasa, intotdeauna imi place sa am flori de sezon, daca se poate, daca nu, niste trandafiri pretiosi. Nu imi lipsesc nici lumanarile parfumate, intotdeauna am un stoc la indemana, in caz ca se termina vreuna, sa nu raman fara. In plus, cred ca e foarte placut, mai ales in weekend, sa avem la indemana mici atuuri, in caz ca avem musafiri. Intotdeauna veti fi apreciate pentru o vaza cu flori proaspete, niste lumanari parfumate, sunt ornamente simple, dar au un efect maxim.

Bulbii mei de primavara sunt gata de inflorit, sper sa nu mai inghete zilele astea, sa vina primavara mult asteptata, sa imi umplu vazele din casa cu flori din gradina mea… ah, da! 🙂

Cat despre lumanari, in ultimele luni am avut doar lumanari de la Yankee Candle, pe care le stiam deja din State, si nu ma satur de ele, sunt rezistente, miros frumos, ma innebunesc borcanele astea ale lor! Daca nu aveti magazine care comercializeaza minunatele lumanari Yankee Candle, le puteti comanda de aici. 

Astept si parerile voastre, cum va infrumusetati instant casuta?

 

 

Comments

comments