Moroccanoil e unul din brandurile mele preferate pentru ingrijirea parului, iar pentru parul meu cret si vesnic incalcit – daca nu am grija mare – produsele Moroccanoil sunt perfecte. Mai putin perfecte pentru buzunar, dar asta este o alta poveste si nu ne intristam pentru atata lucru 🙂

Desi am folosit mai multe produse Moroccanoil, in special cremele pentru par cret si o masca pentru regenerare, nu am reusit sa pun mana pana de curand pe celebrul ulei tratament 🙂 Asa ca i-am scris Mosului, cu speranta, ca am fost cuminte, si sa imi aduca si mie un Ulei – Tratament Moroccanoil. Nu stiu de ce nu am facut asta mai devreme, ca eu sunt cuminte mereu :))

Uleiul asta a fost salvator pentru parul meu in aceasta iarna. A fost, si inca nu am scapat de aceasta iarna foarte foarte friguroasa, am purtat caciula zilnic, astfel parul meu se electriza mereu, a fost muuuult mai uscat ca de obicei din aceasta cauza – pus/scos/pus/scos caciula de o suta de ori pe zi, frecat la spate de fulare, esarfe, geci, etc. Insa si-a pastrat cumpatul destul de bine.

Am folosit produsul de doua ori pe saptamana, la fiecare spalare, am aplicat putin-putin, cu zgarcenie :)) insa este un ulei foarte concentrat si este de ajuns foarte putin pentru un par lung, iar efectul este wow, parul devine mult mai matasos, mult mai flexibil, iar pentru parul cret este genial, il ajuta sa isi mentina buclele, pastreaza elasticitatea, si impreuna cu o crema pentru par cret, poate sa faca minuni.

Ma uit cu drag la el si sigur il voi cumpara din nou 🙂

 

Comments

comments