Iata un living care mi-a placut din prima: ceva vechi, cu poveste, ceva nou, ceva industrial … Cred ca prin cuvintele astea s-ar descrie un living in care mi-ar face placere sa locuiesc, sa imi petrec timpul alaturi de familia mea.

Peretele “captusit” cu lemn e o idee de design pe care am vazut-o tot mai des in revistele de amenajari interioare. Anii trecuti era la mare moda sa iti zugravesti un perete intr-o culoare contrapunct, acum a venit la moda un perete de lemn sau de piatra naturala. Prefer trendul din urma, de departe, si ma gandesc la varianta asta pentru casa mea.

Ce imi mai surade este faptul ca fotoliul si canapeaua nu formeaza un set nici macar la nivel de material si stil, idee pe care vreau sa o fur si eu pentru casa mea, din mai multe motive: o data cumperi canapeaua, o data cumperi un fotoliu, si nu mai simti la buzunar chiar asa tare, deoarece ti le planifici pe toate.

Una peste alta, locul asta e unul perfect pentru familie, cu loc de luat masa, loc de relaxare, si suficient loc pentru copii pentru a se juca in voie.

Un weekend placut va doresc 🙂

 

jove's house tour_0574

 

jove's house tour_0604 jove's house tour_0839

 

via

Comments

comments