Intotdeauna m-a amuzat capacitatea oamenilor de a face din tantar armasar, de a exagera totul doar de dragul exagerarii si infloririi, de a distorsiona lucrurile dupa bunul plac.

Am incercat sa stau deoparte de asemena obiceiuri, deoarece nu sunt sanatoase nici pe termen lung si nici pe termen scurt, nu sunt corecte nici fata de tine si nici fata de ceilalti. Stand deoparte si observand, devii un privitor ca la teatru, observi personalitati, gesturi, grimase, te miri, nu iti vine sa crezi, insa incerci sa stai la locul tau, sa nu se ia vopseaua.

Lucrurile simple, valorile simple, curate, nedistorsionate, astea sunt cele care imi plac mie si care mi se potrivesc. E greu sa mentii o curatenie interioara, cand toti in jurul tau sunt murdari si preschimbati in fiinte ciudate, pe care uneori nu le mai recunosti de atata schimonoseala, in incercarea de a-si face viata perfecta.

Uite, un mar si niste smochine sunt bucurie pentru mine. Una simpla, curata, nedisimulata, impartita cu jumatatea mea, fara sa ne gandim la cum ar fi dac-am inflori cuvinte, ganduri, stari …

20150116_150246

Comments

comments