2014 a fost cel mai plin an al meu de pana acum. Uneori aveam impresia ca nu mai pot, ca nu mai fac fata la atatea provocari, ca e greu, prea greu, dar niciodata nu m-am oprit din mers. Cred ca asta e ideea, indiferent cat de tare bate vantul si cat de multi nori se aduna sa puna de o furtuna, sa nu te opresti. Nu m-am oprit, am mers inainte. Am mers inainte cu gandul ca asta trebuie sa fac si asta se va intampla, indiferent cat de tare s-ar impotrivi unii succesului altor oameni. Si a fost bine, in cele din urma.

Am invatat multe anul trecut, foarte multe.

Despre oameni, despre idei, am invatat atat de multe… ufff, ca nici nu as sti cu ce sa incep si ce sa spun…

Am invatat multe despre mine, despre cat pot fi de rezistenta in fata tuturor lucrurilor care ni se intampla. Si cand spun rezistenta nu ma refer la a tine piept si la a nu schimba nimic, nu, eu ma refer la dorinta de a merge mai departe, de a evolua, de a spune ce te doare, atunci cand te doare, nu 10 ani dupa…

Pentru ca am un antrenament pe care nu il au multi la nici 30 de ani, pe 2015 il vad ca pe o provocare, care probabil va fi cel putin la fel de mare ca anul care a trecut. Sper sa fie bine, sa fim sanatosi e tot ce imi doresc, ca in rest am vazut ca pot sa duc multe :))

Va pup si toate cele bune pentru noul an!

P.S.: as vrea sa imi infloreasca toate orhideele deodata in 2015!

Uite asa ar arata 🙂

3962672df1cd7f34511d31075adc31f6

via

Comments

comments