Am facut azi pt pranz un … comfort food 🙂

E bine sa mai schimbam, sa iesim din monotoniile culinare clasice, supe ciorbe, carnita cu niste legume aburite sau cine stie ce, cunoasteti genul cu siguranta. Pentru ca vreau sa las putin la o parte glutenul, am incercat in ultimele 2 saptamani o gramada de chestii noi, deosebit de delicioase, mult mai nutritive decat cele din faina clasica de grau, satioase, de te lingi pe degete!

Eu am inlocuit faina in majoritatea cazurilor cu Szafi Free, o intreaga gama de produse fainoase fara gluten, tot felul de combinatii pentru foarte multe preparate. Se prepara usor, e genial! Painea iese crocanta, clatitele pufoase… iar azi am incercat combinatia Szafi pentru langos de la Vital Market… super!!!

Eu am facut 8 langosi, a fost putin cam mult pt 3 oameni, am mancat 5-6 de fapt, nu ma gandeam ca vor iesi atat de satiosi! Ne-am lins pe degete toti 3!

Am pus cascaval vegetal pe unele, cascaval normal pe altele, usturoi pentru cei mari, fara usturoi pt cei mitei.

Minunat!

 

Comments

comments