.a1

via

Cupcakes and Cashmere este blogul meu preferat de foarte multi ani incoace. Sunt deja undeva vreo 4, 5 ani de cand o urmaresc constant pe Emily si imi place cum a evoluat stilul ei de-a lungul anilor in toate domeniile frumoase: moda, gastronomie, frumusete, decoratiuni. Asta e o imagine din fosta ei casa, insa zilele trecute povesteam cu o prietena daca ne-am face semineu la casele noastre sau nu. Eu inca nu stiu ce sa cred, poate ar fi frumos, stiu case in care exista un semineu si e asa placut cand se aduna toata familia in fata focului, de sarbatori sau pur si simplu in weekend, fara nicio ocazie speciala.

Cred ca toate obiectele care ne inconjoara au fost facute cu un scop: ca sa serveasca nevoilor noastre. Daca la inceput nevoia de a face foc intr-o casa era o nevoie de baza, acum o soba/semineu nu mai e vazut/a ca o nevoie de baza ( vorbesc de cazuri fericite), ci este vorba de confort, de felul in care ne ajuta acel obiect sa interactionam mai bine.

Nu stiu daca mi-as face un semineu real, trebuie sa vad ce spune jumatatea masculina, insa si un semineu fals cred ca arata deosebit de bine.

Cu o gramada de lumanari acolo, obtii un efect deosebit pe timpul serii si al noptii, imaginati-va doar cum e intr-un asa living, cu bradul de Craciun, cu mirosul lumanarilor, luminile de la brad si cele de la lumanari, muzica in surdina… ahhh, ce frumos, hai ca mi s-a facut pofta de sarbatori!

 

 

Comments

comments