20141005_140741

20141104_081342

In ultimele luni m-am luat cu sucurile naturale. Le luasem in serios si in trecut, dar anul asta mai mult ca pana acum, deoarece m-am informat mult despre starea de bine ( in general) a oamenilor, despre pastrarea sanatatii, a tineretii celulare, atat cat se poate, desigur.

Am citit mult despre hrana cruda, m-am si inscris intr-un grup pe facebook care mi se pare foarte interesant, toata lumea schimba impresii si retete care de care mai delicioase – bucataria vegana se numeste, in caz ca va intereseaza.

Eu nu sunt vegetariana, nici ovo lacto, nici raw, insa apreciez partile bune ale acestui tip de alimentatie pe care il poate avea asupra organismului nostru pe o perioada anume de timp. Deocamdata nu vreau sa iau decizii drastice pe termen lung, asa ca am perioade si perioade. Nu le decid, pur si simplu simt atunci cand corpul meu cere anume lucruri, am invatat in timp sa il ascult.

Mai sus avem mere din gradina mea, stoarse, cu tot cu coaja, si portocale – de la care am eliminat coaja. In suc am pus sirop de catina, care e un mare as pentru cresterea imunitatii, mai ales in perioada iernii. Eu cumpar sirop de catina de la plafar, in sticla de 500 de grame e cel mai bun raport calitate pret.

Consum foarte rar sucuri din comert, mai mult de pofta si cand ma ispiteste barbatul, dar in ultima vreme am baut zilnic sucuri naturale si pot sa spun ca tonusul este altul, mult mai bun. Incercati si voi, rau nu o sa faca 🙂

 

Comments

comments