1. Mareste dormitorul! 

Daca ai un dormitor relativ mic, alege un pat mare, fara frica! Daca alegi unul cu o inaltime peste medie si cu un cap impunator – fie el tapitat, fie de lemn, camera va parea ca are dimensiuni mult mai mari. Daca obiectele – cheie ale unei camere par mici, atunci ele fac spatiile sa para si mai mici. Sa nu va fie frica sa va impuneti 🙂

2. Decoreaza-ti livingul in alb!
…si accesorizeaza-l in culori vii!
Avand ca baza albul, ori vreun ivoire, sau chiar un crem deschis – deschis, culori pe care poti sa le folosesti indiferite tonuri si pentru pereti si pentru piesele – cheie = canapea, fotolii, masa. In felul acesta, poti sa accesorizezi camera folosind perne de diferite culori, covorase, draperii. Poti sa ai mai multe seturi din aceste accesorii, si ai posibilitatea de a schimba look-ul cat ai zice living.

 3. Inveseleste un colt trist!

Nu lasa colturile camerei de zi nearanjate si goale! Alege o planta de dimensiuni mari pentru coltul aparent uitat 🙂 Exista o mare varietate de plante pe care poti sa le folosesti in acest scop, incepand de la diferite soiuri de palmieri, pana la clasicul ficus, ai de unde alege!
Daca nu vrei sa investesti intr-o planta mai mare, alege una mai mica pe care ti-ai propus sa o cresti pana se face mare, si o asezi pe o masuta. Coltul va parea mult mai vesel si mai “locuit”. Doar locuieste o planta acolo!

Spor la treaba! 🙂

Comments

comments