5e46a187a5fbfdae1487e1662bc70c0a

 

via

Eu n-am fost o mare iubitoare de farduri de ochi pana de curand, mentineam un echilibru, acum parca e din ce in ce mai dificil, nu stiu de ce. Le foloseam, dar nu ma atrageau de fiecare data cand vedeam o paleta noua sau mai deosebita.

Chiar si asa, ma invart in acelasi cerc de culori, pentru ochii verzi: mov, roz, auriu, roz-bronz, gri-violet, albastru, etc. Desi am incercat la un moment dat sa merg inspre zona de auriu-bronz-caramiziu, nu a mers, pur si simplu, parca sunt blocata intre roz & co. Adevarul e ca nici nu imi plac celelalte, nu mi se potrivesc, nu le simt ale mele, nu sunt asimilate de personalitatea mea, pur si simplu. Pare ciudat, poate, sa vorbesti asa despre niste farduri, dar sunt anumite culori pe care le simt ale mele si sunt altele culori alaturi de care nu pot dezvolta nicio prietenie, in nicio zona, cum ar fi portocaliul. Nici cand vine vorba de farduri, oje, haine, nimic. Nu cred ca port sau am purtat ceva portocaliu vreodata. Mi se pare o culoare draguta, dar e din seria aia: ceva ce imi place, dar sa vad la altii, nu la mine.

Paleta de mai sus de la Bobbi Brown mi se pare o paleta perfecta pentru mine. As aseza-o frumos intr-un cos de cumparaturi si as da comanda imediat, daca nu as avea deja suficiente palete, si mi-am promis ca nu ma mai ating de farduri de ochi o perioada. Sa nu ma intelegeti gresit, am 4 palete, dintre care cea mai mare e Naked 3, iar restul toate au 3 sau 4 culori mai micute. Pentru unele este foarte putin, pentru mine e suficient. Cumpatarea inainte de toate, mentinem o anumita disciplina, chiar daca tentatiile sunt multe. Am o paleta mica Clinique, care e pe terminate. Cand mi se va termina aceea, daca nu voi vedea altceva interesant, am sa imi cumpar Nude Glow Bobbi Brown.

Dar pana atunci… un video de prezentare Nude Glow Bobbi Brown

Comments

comments