Nu stiu cum e la voi, dar la mine toarna cu galeata, e intuneric, frig, nici cainele nu iti vine sa il dai afara din casa, si cu tot cu masina in fata casei, am impresia ca daca as iesi in 2 metri prin ploaie m-as uda toata. Asa ca am facut o baie binemeritata, am stors niste portocale ca parca ma incolteste o raceala si nu ar trebui, am pus de-un ceai, mi-am luat din dulap halatul gros si pufos, m-am cuibarit pe canapea printre perne, cu tableta in brate si, desigur, nu am uitat de hidratare.

Asa cum ziceam in mai multe postari, Planet Spa e una din gamele mele preferate de produse cosmetice, in general. De la Avon sunt singurele produse pe care le folosesc, pentru ca au alta calitate, ne intelegem bine cu majoritatea.

20140921_103243

Prima data cand am cumparat un produs Planet Spa cu minerale din Marea moarta eram undeva in facultate, si cumparasem o masca de fata, pe care am recumparat-o de foarte multe ori de atunci. Untul acesta de corp l-am cumparat acum vreo 2 luni, impreuna cu mai multe produse Planet Spa, dar am inceput sa il folosesc doar de vreo 3 saptamani, de cand s-a mai racit vremea, sau de cand a devenit mai capricioasa. Am simtit nevoia de mai multa hidratare, sa imi pregatesc pielea pentru toamna si a fost perfect. Perfect este si mirosul untului de corp, iar de ambalaj nu mai zic nimic, e super simpatic:)

20140921_103430

Va doresc o duminica frumoasa si hidratata!

P.S.: Oja e Zoya, Odette, o preferata in ultima vreme 🙂

Comments

comments