Sunt un om al verii, atata timp cat temperatura nu depaseste 30 de grade pret de mai multe zile… Dupa cateva zile caniculare deja mi se acreste de vara, desi parca vara totul e mai simplu… cuptorul nu prea se deschide, piata e plina de legume si fructe proaspete si coapte bine, parfumate si frumoase… limonada se face repede, si nu exclusiv din lamai… hmmm… dar totusi, dupa niste saptamani de foc, calde de tot, vara devine aproape insuportabila.

Deci … se pune intrebarea… ce mai gatim pe canicula? Ei bine, eu cand zic gatim, se presupune un minim efort, niste timp alocat, un strop de imaginatie daca e o reteta noua, un search pe google, un sms trimis mamei, de tipul… cum fac asta?

Vara gatesc putin, putin de tot, mesele sunt foarte simple, desi mi-e dor de o tocanita de vitel, care se fierbe la foc mic mic macar 2 ore, nu ma incumet la asa ceva, cred ca as lesina langa aragaz. Asadar, zilele trecute am apelat destul de des la un brunch racoros, ca pranz nu prea putem sa ii spunem … si anume pepene galben si proscuito crudo, de la Lidl. Pepenele de la piata, nu de la piata Lidl 🙂

Delicios, racoros, mai mult decat gata cat ai zice foame!

20150716_173456

Comments

comments