Nu stiu de ce, singura data cand nu imi place sa vorbesc despre cosmetice este atunci cand experienta nu e cea mai reusita. Si chiar si asa, inainte de a vorbi de rau un produs, imi fac incapsor o schita, pentru ca, daca mie nu imi place un produs, nu inseamna ca nu va functiona pentru altii. La fel si cu foarte multe servicii. Uneori oamenii nu iau in calcul ca se mai intampla o greseala, si da, asta e, se poate intampla si pe banii nostri. Nu vorbesc aici de lucruri extreme sau costisitoare, ci de principii. Hai sa folosim niste termeni civilizati, chiar si atunci cand un produs sau un serviciu nu ne-a mers chiar la suflet.

PicsArt_1393863488380

Samponul Lush Big … nu prea mi-a venit sa cred ca va fi o dezamagire, e primul produs Lush cu care nu am reusit sa ma imprietenesc.

Samponul Big este un sampon vegan, cu ingrediente naturale. Totusi, eu nu cred ca se potriveste cu parul meu vopsit, cret, uscat. Cred ca mai degraba s-ar potrivi unui par drept, pentru a-l mai face mai fin. Samponul imi incalcea destul de tare parul, si era mult mai dificil dupa aceea sa il descalcesc. Parul meu e oricum greu de descalcit, nu mai am nevoie de alti factori care sa mi-l incalceasca.

Samponul nu e un dezastru total pentru mine, dar nici nu m-a dat pe spate. Nu cred ca am sa il recumpar, dar cred ca am sa il recumpar pe Curly Wurly, un sampon extraordinar pt parul cret natural, tot Lush.

PicsArt_1393863546705

 

Comments

comments