Prima oara cand am folosit mastile Apivita a fost acum vreo 2 ani, cand imi pregateam mai riguros tenul pentru marele eveniment din viata mea 🙂 Nu stiu daca le-am mai cumparat si mai devreme, se poate ca da, pentru ca sunt multe creme pe care le iau din Sensiblu, dar nu imi amintesc. Ca atare, asociez imediat produsele Apivita cu cel mai fericit eveniment din viata mea 🙂 Treceam, evident, printr-o perioada destul de stresanta, fara vacanta decat dupa nunta, ca atare urmele de oboseala incepeau sa se vada. Totul a fost perfect, si asta se datoreaza cu siguranta si mastilor Apivita, nota 10 din partea mea.

Dintre toate incercate pana acum cel mai mult imi place cea cu cereale. Cred ca pe aceasta am folosit-o cel mai mult dintre toate mastile lor. Imi place textura, cum lasa pielea dupa, poate e un pic prea lichida, dar e perfecta pentru hidratare si tonus catifelat.

Cea cu gingo biloba o incerc chiar acum, in timp ce scriu aceasta postare (duminica seara), asa ca voi reveni cu impresii despre ea.

Masca Apivita cu Aloe Vera e si ea pe lista mastilor preferate. In general, in timpul sau dupa o perioada foarte stresanta, imi iau 3, 4 masti si le folosesc in decurs de cateva zile, in fiecare zi cate o masca, asta ca sa aduc tenul la liman. Acum nu ma pot plange nici ca e bine, nici ca e rau, folosesc o crema de ochi geniala, de la Ivatherm, mama cremelor de ochi pe care le-am avut pana acum, nu credeam ca vreo crema va surclasa Nectalis de la Galenic, dar iata ca s-a intamplat 🙂 Despre asta, intr-o postare viitoare.

Eu am avut un weekend perfect, foarte lenes, cu mult mult somn, caci aveam mare nevoie. De asemenea, ingrijirea pielii a fost un subiect important in acest weekend. Si, desigur, revista Vogue, cu care ma mai rasfat din cand in cand, m-as rasfata si mai des, daca in Ro pretul ei nu ar fi atat de mare 🙁

Va doresc o saptamana frumoasa si numai bine 🙂

20140727_193118

Comments

comments