Nivea Gentle Cleansing Wipes for Dry Skin

As putea sa numar pe degetele de la o singura mana datile in care am cumparat pachete de servetele demachiante. Am preferat metoda clasica mereu, lotiune, unt sau lapte demachiant, in locul servetelelor demachiante. Nu stiu de ce, am vazut servetelele demachiante ca o copie ieftina a dischetelor si lotiunilor, ca si cum ai compara o cafea 3 in 1, cu una buna, aromata, puternica.

Am cazut prada obiceiului de a ma demachia uneori cu servetele demachiante, si am zis ca nici nu e chiar atat de rau 🙂 M-am folosit de el in ultima luna doar cand eram plecata de acasa – ceea ce se intampla saptamanal la mine, asa ca am putut sa vad efectele pe care le-a avut asupra mea acest obicei.

In primul rand, am folosit niste servetele demachiante de la Nivea, pentru piele sensibila, care promit inca din capul locului ca vor fi delicate.

20141026_092734

In principiu curata f ok, nu agreseaza pielea, singura problema mica-mica am avut-o cu mascara Guerlain pe care o folosesc acum, care se demachiaza ea de felul ei mai greoi. In rest, numai de bine despre aceste servetele demachiante.  Sunt suficient de imbibate de lichid demachiant, eu folosesc de regula 2 servetele la o demachiere, pentru ca asa mi se pare ca e cel mai igienic, fiecare parte a fetei sa aiba servetelul ei, dupa ce le folosesc, oricum mai aplic un gel de curatare ca sa fiu sigura ca s-a dus totul pe apa sambetei 🙂

Si gata… ! Simplu si rapid!

Voi ce servetele demachiante ati incercat? Sunteti multumite de cele de la Nivea?

 

Comments

comments