20140201_121954

 

20140201_121921

 

 

& yellow roses 🙂

Imi erau colorate unghiile deja de cateva zile cu Pamplona Purple si imi sarise oja in varful unei unghii, din cauza ca vroiam sa inlatur un pret de pe un produs pe care urma sa il fac cadou, si pentru ca, sincer, vineri seara sunt prea obosita ca sa am chef de manichiura cap-coada, am zis sa prelungesc viata acelei manichiuri aplicand un strat de oja texturata/sclipicioasa/crapacioasa, Nicole by Opi – Gold Texture. Despre aceasta din urma nu pot sa spun mare lucru deoarece nu intra in lista de oja preferate. Am cumparat-o dintr-un impuls, in vara anului trecut si nu cred ca am folosit-o de mai mult de 5, 6 ori. In sticluta arata ok, arata ok si pe unghii, mi-am dorit o oja “crapacioasa”, dar nu e preferata mea nici oja, nici acest gen de manichiura cu oje crapacioase, texturate si cine mai stie ce nebunie. Imi asum faptul ca sunt mai conservatoare din punctul asta de vedere si traiesc bine merci cu acest lucru. Nu o folosesc niciodata la birou, deoarece mi se pare un gen de oje care se potriveste mai mult adolescentelor, nu ma vad la intalniri importante purtand o asemenea oja, motiv pentru care o folosesc maxim pentru weekend…

20140201_121742

Pamplona purple imi place foarte mult, a aterizat de curand la mine, tanjeam de ceva vreme dupa un violet intens, lucios. Ce imi place cel mai mult e ca oja are un luciu care nu si-l pierde nici dupa 4, 5 zile. Deloc. Si nici nu ai nevoie de top coat, ceea ce e un bonus pentru timpul pe care il petreci facandu-ti manichiura.

Am sa fac loc si pentru Pamplona purple pe blog, sa vedeti culoarea intensa si luciul frumos. Deocamdata, ma bucur de manichiura de weekend, imi place cum a iesit combinatia, dar ma gandesc la cat voi munci duminica seara, ca sa dau jos oja de pe unghii.

Un weekend frumos si relaxant! Azi e ultima zi de inscriere la giveaway, maine voi anunta castigatoarea 🙂

Comments

comments