Undeva prin februarie am pus si eu mana pe mult asteptata paleta Naked 3 de la Urban Decay. 

Cred ca a fost cea mai dorita si mai asteptata paleta de farduri pe care am avut-o eu vreodata. Nu sunt chiar o fanatica a make`up`ului, meseria mea nu tine de asta, dar paleta asta mi-a facut cu ochiul inca de la primele teasere lansate pentru Naked 3.

Trebuie sa spun ca aceasta este prima paleta Naked, celelalte doua lansate inainte nu mi se potrivesc si nu mi le-am cumparat pe niciuna. Asa ca m-am bucurat ca se va lansa o paleta care sa mi se potriveasca.

Postul dedicat in intregime minunatei palete il gasiti aici: Naked 3

20141101_111406

 

Cam asa arata paleta Naked 3 la vreo 8 luni de cand am inceput sa o folosesc. Si am folsit-o… aproape zilnic. Eu ma machiez in general in zilele lucratoare, desi de foarte multe ori sambata este zi lucratoare pentru mine 🙂 , dar daca nu ies undeva special, in weekend fac pauza de machiaj. Nu sunt genul care sa puna machiaj daca iese pana la piata. Pentru ocaziile alea, un blush cremos si un ruj intr-o nuanta neutra e suficient, zic eu.

20141101_111431

Cele mai folosite nuante sunt: Dust, Burnout, Buzz, Trick, Liar. Dintre cele inchise am folosit destul de putin, cele deschise au fost baza, si folosind mai degraba un machiaj de zi, e evident ca am folosit mai degraba culorile deschise, doar nu mergem cu un smokey eyes puternic la birou. Sau eu … nu as face asta 🙂

20141101_111511

Din punctul meu de vedere, la cat le-am folosit deja, fardurile s-au consumat neasteptat de putin, insa asta e inca un motiv pentru care merita sa investesti in ceva de calitate, in produse high end. La cat te tine o astfel de paleta, nu cred ca o recumpara cineva, poate make up artistii pentru uzul profesional 🙂

Glumesc, dar chiar e o paleta buna, fardurile sunt suficient de cremoase, suficient de prafoase, se intind bine, rezista bine cu sau fara primer, doar asezate pe fond de ten tot rezista toata ziua.

Care e paleta voastra preferata? Ati incercat paleta Naked 3 sau una din paletele Naked de la Urban Decay?

 

P.S.: pe unghii port Opi – Mimosas for Mrs and Mr 🙂 

 

 

Comments

comments