Tutorialele de pe youtube m-au prins cu adevarat acum 2 ani. Ma mai uitam la una, alta pe youtube, dar nu aveam nicio preferata in materie de beauty. Acum doi ani am inceput sa ma uit la machiaje de mireasa, nu stiu de ce, pentru ca eram hotarata de la inceput ca nu o sa ma machiez singura, acasa, si a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am putut lua, dar eu pur si simplu, cautam inspiratie pe youtube.

Printre primele beauty guru pe care le-am urmarit pe youtube este: Anna Saccone. In timp, canalul ei de beauty s-a diversificat prin abordarea unor noi teme in clipurile ei, ceea ce a fost o gura de aer, deoarece cu siguranta multe dintre domnisoarele care au urmarit-o de la inceput au experienta maternitatii.

Acum nu va spun pe cine am mai urmarit de la inceput, ci pe cine am in lista acum. Vroiam sa o mentionez pe Anna ca e cam prima pe care am urmarit-o si o urmaresc dupa mai bine de 2 ani.

EssieButton e mai nou-venita in lista mea, insa momentan imi place cel mai mult de ea, din mai multe puncte de vedere: e haioasa, imi place accentul ei, si mai ales felul in care se machiaja – natural ( ceea ce din punctul meu de vedere inseamna machiaj natural, ca am auzit ca machiaj natural e si smokey eyes, deci da…)

Fleur de Force – inca una din trio-ul preferat, iar pana aici … toate locuiesc in Anglia/Irlanda. Si toate au si canal de vloguri, pe care il urmaresc cu mare placere. Pe Fleur de Force am descoperit-o deja de mai bine de un an, insa doar de ceva timp o urmaresc constant – 4, 5 luni… Are un farmec aparte, usor mai elitist, nu stiu de ce, dar mie asta imi exprima 🙂

Cam asta e trio-ul meu preferat.

Mai arunc un ochi pe la:

It`s Judy Time

MissGlamorazzi – imi plac clipurile ei, insa timbrul vocal al ei nu prea imi place …

Emily – Cupcakes and Cashmere, desigur… 🙂

Tati – foarte finuta si simpatica…

Cam asta ar fi lista cu preferatele mele de pe youtube, nu ma uit la toate clipurile pe care le posteaza mai sus, in afara trio`ului preferat 🙂 Ma uit in functie de cat timp am, uneori pun clipurile lor in bucatarie in timp ce gatesc, daca nu am chef de muzica, dar vreau totusi ceva zgomot. Nu, eu nu am televizor in casa de 10 ani si sper ca vor fi din ce in ce mai multi care vor proceda la fel ca mine. Cred ca am trai intr-o lume mai buna sau cu mai putini neuroni atrofiati 🙂

 

Later edit: sa-mi fie rusine ca am uitat-o pe frumoasa Lorena, singura din Ro pe care o urmaresc pe youtube… 🙂

youtube-logo

 

 

Comments

comments