20140216_153624

 

20140216_153312

 

20140216_153559

 

 

 

Nu am fost intotdeauna o mare fana a culorii roz, dar in ultimii doi-trei ani a fost foarte prezenta in viata mea. Daca alegi nuantele potrivite, rozul poate fi foarte feminin, delicat, elegant, neostentativ.

Rozul pe unghii mi se pare a fi mereu la moda, nefiind ostentativ, iar daca alegem o nuanta pala, se potriveste oricarei tinute si oricarui stil.

Opi – Pedal Faster Suzi, o oja pe care o am deja de mai bine de doi ani si rezista foarte bine. O data la cateva luni, curat marginile sticlei cu oja si pensula ei, cu o discheta imbibata in dizolvant pentru unghii. Imi pastrez ojele intr-un sertar, ferite de lumina si caldura, sau in frigider. Am oje cumparate chiar si acum 4 ani, si pentru ca in general, cumpar Opi, nuanta respectiva imi ajunge ani de zile. Nu va speriati, nu am o colectie mare, le aleg pe spranceana, iar calitatea e cea mai importanta atunci cand aleg o oja. Cel mai bine ma inteleg de departe cu ojele de la Opi sau Nails Inc, uneori Oriflame si Essie, si deloc cu Rimmel, Sephora, Max Factor, Farmec…

Pedal Faster Suzi, rozul meu pastel, perlat, preferat… 🙂

 

Comments

comments