Marea mea pasiune, ca si copil, adolescent, tanar adult, a fost cititul. Acum o fac rar pentru sufletul meu, ma documentez non stop pe teme legate de cresterea copiilor, asa ca beletristica a fost pusa pe hold momentan, Dupa ce bebelusul va mai creste, o voi relua, sau o voi relua atunci cand voi simti. Momentan simt ca energia mea trebuie sa fie canalizata spre cresterea copilului, caci sunt niste ani care nu se mai intorc, ani definitorii pt definirea personalitatii viitorului adult.

Imi creste inima cand vad ce drag a prins de carti, dar sigur, asta a fost cu ajutorul meu, caci scopul era sa am un mic cititor si rasfoitor de carti 🙂

Azi va recomand Prea multi morcovi, potrivita pentru toddleri, pentru copiii care sunt deja in colectivitate, dar si pentru cei care inca stau acasa, e preferata de fiecare copil care o detine, cel putin in cercul meu de prieteni, e foarte indragita de cei mici!

Acum ca se aproprie perioada povestilor cu iepurasul, va invit sa o adaugati in biblioteca celor mici. Noi o avem din toamna trecuta, o vom relua curand-curand, doar sa vina primavara cu morcovii proaspeti si cruzi!

Comments

comments