Primul contact cu parfumurile Chloe l-am avut undeva prin 2008, cand au lansat Chloe – Eau de Parfum, un parfum modern, destul de mainstream , insa foarte placut, eu l-am folosit mai degraba ca parfum de seara, caci mi se parea “prea greu” pentru a-l folosi in primele ore ale zilei… Nu l-am mai cumparat, caci n-a fost mare dragoste intre noi, nu l-am putut considera parfumul semnatura, caci tot in 2008 imi cumparasem pentru prima data Coco Mademoiselle, parfum cu care am avut (cea mai lunga) istorie 🙂

Mi-a ramas la suflet, in schimb, sticluta frumoasa Chloe… si cateva seri reci de iarna in care l-am purtat, socotindu-ma speciala. Cred ca, pur si simplu, parfumul Chloe – Eau de Parfum nu a fost cumparat la momentul potrivit… L-am cumparat candva la inceputul verii, ceea ce nu-i prea potrivit pentru parfumurile mai grele, cel putin pentru mine.

Cu Roses de Chloe a fost putin diferit 🙂

L-am descoperit toamna aceasta, cand tocmai mi se terminase un alt parfum cu care am avut o poveste frumoasa – Daisy, Marc Jacobs, varianta clasica, parfum pe care l-am purtat in ziua nuntii mele, si pe care sigur o sa mi-l mai cumpar candva, dar momentan aveam nevoie de o pauza.

Intr-una din desele mele deplasari din anul asta, eram intr-un mall nemtesc, fara vreun scop si fara vreo dorinta anume de a cumpara ceva (facusem deja multe cumparaturi, nu aveam nevoie de ceva anume), eram in dispozitie buna si am intrat intr-un Marionnaud, sa vad ce mai e nou pe la ei. Ma uitam fara vreun scop printre parfumuri si am vazut numele: Roses de Chloe. Trebuie sa spun ca intotdeauna am cazut victima parfumurilor florale, pudrate, moscate, si in timp ce ma uitam la cutia parfumului, ma gandeam in sinea mea: “daca imi place din prima, e clar, al meu”. Si asa a fost 🙂 Mi-a placut foarte mult din prima, am mai avut momente in ultimii doi, trei ani, cand am cautat parfumuri cu note substantiale de trandafiri, dar atunci nu apaurse Roses de Chloe si nici nu cunosteam prima varianta de parfum cu trandafiri scos de casa Chloe, Chloe – Rose Edition , aparut in editie speciala – primavara 2011.

Roses de Chloe e un parfum atipic pentru casa Chloe, dar e un parfum de nisa, de departe.

Daca va plac sau daca doriti sa incercati altcevaRoses e un altfel de parfum… Are miros de parfum vechi, nealterat de tot felul de “modernitati”, e un parfum clasic, insa clasic in sensul ca apartine, parca, unei perioade apuse… Cand doamnele se numeau doamne datorita comportamentului ales, iar domnii afisau mustati simpatice de sub jobene negre…

L-am numit parfumul anului 2013 , semnatura mea…

adddd

 

sdadada

 

Comments

comments