Despre sapunurile Luthelo am auzit deja de vreo 2 ani, la diverse evenimente caritabile, cand toate mamicile si doamnele putin mai deschise la mine incepeau sa fie mult mai atente la ceea ce punem pe ten si pe corp. Nu zic ca nu am fi fost noi atente si inainte, insa trebuie sa recunoastem ca in ultimii 5 ani s-a dezvoltat un adevarat curent pro cosmeticele bio, ceea ce nu e rau deloc, e doar spre beneficiul nostru.

Nu cred ca am comandat atunci primele sapunuri naturale Luthelo, ci candva anul trecut. Cred, cred ca sunt la a treia sau a patra comanda de sapunuri Luthelo, deocamdata in contul meu de pe site apar doar 3, dar nu stiu de ce, in ultima vreme, daca comand dintr-un magazin online nou, evit deja sa imi fac cont, pentru ca am impresia ca la un moment dat imi voi prinde urechile in atatea conturi cate am adunat de-a lungul a  vreo… 14 ani de internet, jumatate din varsta mea, de altfel 🙂

20141124_163429

 

Ce imi place si mai mult la Luthelo  e ca in spatele acestui brand delicios de cosmetice sanatoase sta o mamica cu suflet de antreprenor, care si-a dezvoltat afacerea cu gandul la binele copiilor ei. E o poveste cu o femeie care te inspira, cel putin interviurile pe care le-am citit eu cu Loredana, asta mi-au transmis. Si trebuie sa marturisesc ca imi place acest gen de femeie, care isi ia soarta in mainile proprii si doreste sa faca ceva pentru ea si familia ei, ceva cu adevarat constructiv- si la buzunar, si la suflet 🙂

De ce recumpar sapunurile naturale Luthelo?

Pentru ca imi plac mult, mult de tot. Am incercat si alte sapunuri naturale in ultimii 3 – 4 ani de cand m-a prins si pe mine curentul acestui gen de produse cosmetice, insa cele de la Luthelo au un ceva in plus. Sunt foarte spornice, asa cum am spus in repetate randuri despre sapunurile naturale, un sapun ne tine cel putin dublu decat un sapun obisnuit, cumparat din supermarket, iar calitatea si ingredientele isi spun cuvantul… sunt altceva.

La ultima comanda de sapunuri Luthelo am cumparat si nuci de sapun, pe care am inceput sa le folosesc cu placere si incantare, dar despre care am de gand sa scriu intr-o postare separata.

In poza de mai sus aveti gramajoara de sapunuri vrac comandate, unul mai hidratant decat altul, cu miros fin, discret, asa cum ar trebui sa fie un sapun natural, delicat, care sa nu provoace alergii si alte neplaceri pielii noastre.

Voua va plac sapunurile naturale? Le-ati incercat cumva pe cele de la Luthelo?

 

Comments

comments