PicsArt_1392405275033

 

 

M-am dezis de multa vreme de mancat paine, o fac din ce in ce mai rar, oricum niciodata nu am fost mare amatoare. In caz ca se intampla sa iau niste paine, o aleg mai ceva ca pe o bijuterie scumpa. Pentru ca sanatatea e cea mai importanta bijuterie pe care o putem avea. De aceea nici cu zaharul nu prea sunt prietena, m-am dezis de ceva timp si de bloguri care imi placeau, in mare, dar cand citeam retete si vedeam retete cu 500-700 de grame de zahar (eu nici nu imi inchipuiam ca exista asa ceva), am inceput sa nu le mai deschid deloc. Si evident, ca sa fim buni romani, spunem ca mancam sanatos. Macar e facut in casa, nu conteaza ca am pus un kil de zahar in prajitura. Pe mine ma amuzau situatiile astea, ma enervau apoi, vroiam sa comentez, dar consider ca fiecare face cat si cum il taie capul.

Iata ideea mea de omleta perfecta pentru weekend. De ce ii zic asa? Pentru ca e coapta, ca atare are nevoie de mai mult timp. Cu asta ma rasfat de obicei in weekend, omleta cu telemea de capra, rosii, frunze de rucola, alaturi de un amestec de lapte si iaurt de capra.

Recomandarile mele pentru acest weekend merg spre niste bloguri sanatoase la cap si nu numai 🙂

1. Andie.ro

2. Corina Bacalu

3. Menta si Rozmarin

Weekend placut si relaxant 🙂

 

Comments

comments