In ultimii ani nu prea mi-am mai cumparat creme exfoliante pentru ten, deoarece mi le faceam acasa, in tot felul de combinatii cu zahar brun, brut sau zat de cafea. Despre exfoliantele pe care le fac acasa, am sa vorbesc intr-o postare viitoare, insa azi ma gandeam sa scriu cateva cuvinte despre crema exfolianta de la Bioten.

Am cumparat-o sa o folosesc mai ales pentru datile in care nu sunt acasa si totusi, ca tenul meu sa fie curatat mereu impecabil, am ales sa am in geanta de cosmetice si o crema exfolianta. Am ales-o intamplator, intr-un supermarket, costa in jur de 12, 13 lei daca bine tin minte si este o crema exfolianta simpla. Eu am mai folosit-o in trecut, nu stiu daca o confund cu exfoliantul No 7, deoarece acea crema avea ambalaj foarte asemanator, dar daca nu confund produsele, atunci in trecut crema exfolianta Bioten avea mai multe particule exfoliante. Nu stiu daca au redus din calitatea produsului, trebuie neaparat sa vad zilele astea exfoliantul No 7, ca sa imi dau seama exact, pentru ca pe cele doua le-am avut si le-am folosit aproximativ in aceeasi perioada si nu le mai deosebesc, asa ca n-as vrea sa spun nimic rau nici despre una, nici despre alta.

20140201_122404

Nu stiam cum sa va arat cam cate particule are crema, si pentru ca nu vroiam sa fac celebra poza cu produsul pe mana, am ales calea aceasta 🙂

Crema miroase bine, se doreste un produs fara parabeni, curata foarte delicat, prea delicat, nu stiu de ce mi se pare ca nu mai e crema exfolianta Bioten pe care o tin eu minte. Voi lamuri acest pitic care imi sta pe creier in curand si voi reveni cu amanunte. E ok, dar nu-i cine stie ce, nu se compara cu alte exfoliante pe care le-am avut. Raportul referitor la pret e ok. Pentru cei 12, 13 lei … merge. Insa, nu cred ca o voi recumpara, probabil voi reveni la celelalte exfoliante care m-au multumit.

Weekend placut!

 

Comments

comments