De produsele Petit Marseillais am aflat acum cateva luni si primele produse pe care le-am cumparat au fost cateva geluri de dus, asa, de incercare, sa vad cum sunt, deoarece a fost o perioada cand le vedeam peste tot, pe toate blogurile de beauty si am salivat si eu putin pana le-am incercat. Sunt niste produse simple, fara pretentii, insa corecte, spun pe bune ce fac si se tin de cuvant 🙂

Cred ca Le Petit Marseillais este genul de brand corect, pentru toate buzunarele, fara pretentii de brand de lux, insa un excelent brand drugstore sau de hypermarket. Ba poate chiar putin peste ce gasim in mod obisnuit “peste tot”.

Ca tot am amintit de gelurile de dus Petit Marseillais, acum folosesc unul cu lavanda – sunt la al doilea, si unul cu lapte, ambele geniale, parca il prefer pe cel cu lavanda, mai ales pentru baile de seara.

20141018_143757 (1)

 

Crema de corp Petit Marseillais – eu as zice ca e un unt de corp, dar fiecare cu parerile lui, cu unt de karite, ulei de argan si niscaiva migdale dulci – e cumparata foarte recent, ca atare nu mi-am facut inca o parere despre ea, in afara faptului ca miroase deosebit de bine.

In schimb, mi-am facut o parere despre masca de par Petit Marseillais, cu lapte de karite si miere. Poate va amintiti cu cata exaltare am scris despre mastile de par de la Dove, considerandu-le cele mai bune masti de par drugstore, masti pe care le-am cumparat si recumparat de foarte multe ori de-a lungil anilor, ei bine, aceasta masca de par are mari sanse sa o detroneze pe cea de la Dove. Pentru parul meu cret este perfecta, hidrateaza in profunzime in cateva minute, descalceste, lasa parul moale si pufos, un deliciu 🙂

Voi ce produse Petit Marseillais ati incercat pana acum si care v-au fost pe plac?

Numai bine 🙂

Comments

comments