Cand eram mica, primeam multe sfaturi de la sora mea mai mare. Eu priveam mereu minunata de cum se pregatea ea sa iasa in oras, cum se aranja, cum se imbraca.
Mie de mica mi-au fost drage rujurile 🙂 iar sora-mea era fixata pe ochi.
Printre primele sfaturi de beauty primite de la ea a fost asta: fie ca folosesti sau nu rimel, fie ca iti fardezi ochii sau nu, foloseste clestisorul de intins gene!
Clestisorul ala, acum vreo 10 ani, cand am inceput eu sa vad ce-i cu cosmeticele astea, mi se parea un obiect absolut inutil.
Adica, noi, femeile, avem oricum enorm de multe obiecte inutile, pentru ce am mai avea nevoie de cleste pentru intors gene? Sincer, mi se parea o chestie fitoasa si nefondata!
Pana la un moment dat, trecand anii, o colega de facultate, avea gene destul de mici, dar ii erau intoarse si curbate tot timpul, parca tocmai venea de la un intors de gene profesionist. Am ramas surprinsa de cate poate sa faca acest clestisor, asa ca mi-am cumparat si eu unul, in sfarsit!
De atunci, il folosesc constant. Nu ii sunt cea mai mare fana, dar ii respect utilitatea. Nu il duc cu mine in calatorii scurte, dar ma bucur de reintalnirea cu el dupa cateva zile.
Sta cuminte, la loc de cinste, langa penseta. Despre ea, o sa vorbim alta data!
Nu stiu daca merita investit intr-un cleste mai performant, sau de la o firma mai smechera. Al meu este unul banal, insa face diferenta atunci cand aplic rimelul.

Incerc sa folosesc clestisorul pentru intors gene in fiecare zi. Uneori mai uit… mai ales daca mai vreau sa stau in pat 10 minute, ma machiez mai rapid si atunci nu mai stau sa folosesc toate produsele, mai sar peste etape… mai elimin clestisorul daca e cazul… Insa, atunci cand am rabdare sa il folosesc, genele mele sunt mult mai frumoase, mai aranjate, mai curbate… Abia ca au loc sa se desfasoare pana ce dau de lentila ochelarilor 🙂

Comments

comments