assss

 

Cand vine vorba de creme/unturi de corp, spunem fiecare ca trebuie sa fie hidratante, sa miroase frumos, eventual sa intre repede in piele sau sa aiba o hidratare mai prelungita.

Eu am doua raspunsuri: cate unul in functie de vreme, adica vara folosesc creme mai lejere, iar iarna dau iama in magazinele bio in cautare de unturi somptuoase, onctuoase, care sa imi hidrateze pielea pe tot parcursul zilei.

Nu sunt deloc la primele unturi de corp Reverto, pe cel de migdale l-am mai avut, si am mai avut unul de lavanda (ihmmm, cum mirosea si acela!), asa ca decizia de cumparare din nou de la ei s-a facut fara sa stau prea mult pe ganduri, pentru ca le-am mai testat, stiu cat de bune sunt. (Apropo, daca sunteti in cautarea unui ulei de nuci de macadamia, tot la ei va recomand sa apelati, e cel mai bun, la fel si uleiul de monoi, sau crema pentru ten cu musetel german)

assssssss

 

Cand vine vorba de textura untului de corp, aici e frumusetea 🙂

Untul e foarte foarte dens, mult mai dens decat alte unturi cu ingrediente naturale, insa e foarte spornic. O lotiune de corp drugstore de 200ml pe mine ma tine cam 2, 3 saptamani maaaxim. Tot cam atat ma tine si un unt de corp Reverto, cu specificatia ca pielea este… altfel. O simti hidratata chiar si dupa 12 ore, si da, lasa o pelicula protectoare pe piele, insa nu genul de pelicula unsuroasa, ci genul ala care simti ca te si protejeaza de frig, nu glumesc. Pana la urma, asta e diferenta dintre produsele cu ingrediente naturale si … restul. Chiar daca folosesc de toate tipurile, inclin spre cele cu ingrediente naturale, caci ingrijirea e la un alt nivel, pur si simplu… Am vrut sa fac o lista de metafore, dar produsele merita incercate, pur si simplu… 🙂

P.S.: Merita asteptat pana joi, caci au intotdeauna surprize in cutia de joi…

Comments

comments