Blush-ul de mai jos a mai beneficiat de niste poze dragalase undeva prin iarna acestui an, daaar, nu-stiu-ce-am-facut-cu ele. Probabil isi astepta perechea, ca sa faca o echipa si mai buna šŸ™‚
Mi-au placut intotdeauna lucrurile care beneficiaza de adjectivul “pudrat”, mai ales cand vine vorba de pasteluri, dar si cand vine vorba de parfumuri. Am facut pozele de cateva saptamani deja, insa nu stiu de ce, nu aveam vreun text sau vreo idee cu care sa le prezint.
Zilele trecute am citit pe un blog pe care l-am descoperit recent, o postare care … m-a intristat putin. O puteti citiaici. E vorba despreĀ baby beauty vloggers, despre tinere care detin si folosesc colectii impresionante de make-up, fete de liceu care se machiaza complet, folosind f multe produse cosmetice in fiecare zi, care se machiaza pentru a merge la scoala ca si cum ar merge… altundeva. Cunosc si recunosc pasiunile oamenilor, insa trebuie sa existe si un echilibru in asta. Nu mi-a placut deloc ce am vazut, am inceput sa imi pun intrebari, am inceput sa ma intreb de ce parintii le lasa sa faca asta, m-am intrebat daca parintilor li se pare cool ce fac fetele lor pe youtube si multe altele…
Nu am avut o varsta anume de la care sa am voie sa incep sa ma machiez, insa atractia pentru lucrurile astea era intr-o doza normala. La inceput foloseam produse de baza, darĀ ingrijireaĀ a fost mereu priotara. Nu cred ca am avut oĀ paleta de farduriĀ fara sa am si unĀ demachiant, nu cred ca mi-am cumparat unĀ rimelĀ fara sa am si ocrema hidratantaĀ pentru fata. Mi-am cumparatĀ primul fond de tenĀ in facultate si il foloseam foarte rar, pentru ca nu aveam de ce. Aveam, in schimb, multe multe rujuri, insa niciodata nu am exagerat cu nimic. Nu machiajul era pe primul loc, ci ingrijirea, hidratarea. Nu am avut probleme cu cosurile cand eram in adolescenta, si nici probleme de a avea cat mai multe produse, indiferent daca as fi avut nevoie de ele sau nu. Le foloseam, le folosesc, insa nu am facut scopul vietii mele din asta. In schimb, cand am plecat la facultate, aveam deja o mini-biblioteca cumparata din banii mei de buzunar, pe care ii faceam … muncind.
Primele produse high-end mi le-am cumparat in momente speciale, ca sa ma recompensez šŸ™‚
PrimulĀ ruj Estee LauderĀ mi-l cumparasem in State, pe banii munciti de mine, primulĀ rimel DiorĀ dintr-o bursa… si tot asa. Asa, am invatat sa pretuiesc ce fac, ce imi cumpar, iar daca mi-am dorit mai mult, am facut eforturi pentru asta, am invatat mai mult sau am muncit mai mult.
Si imi mentin obiceiul asta si acum:
Blush-ulĀ Estee Lauder Fresh PlumĀ mi l-am cumparat in iarna, cu ocazia unui curs de protocol si eticheta la care mi-am dorit foarte mult sa particip, iar rujul, dupa un proiect reusit in Corel, fara sa am background in directia asta. Asa, le pretuiesc mai mult, si simt ca am facut ceva sa le merit.
Le folosesc cu grija, le curat de praf, spal pensula fardului de obraz o data pe saptamana, si ma bucur de ele aproape zilnic.
In felul asta, ele imi spun o poveste de fiecare data cand ne intalnim. E o poveste pe care am tesut-o impreuna.

Estee Lauder Signature Silky Powder Blush – 23 Fresh Plum
Estee Lauder Signature Lipstick – 02 Lustrous Pink

Comments

comments