La fel cum suna o replica din Shakespeare adresata actorilor, aproape la fel suna o replica adresata celor care isi doresc sa fie gazde minunate, sa ofere platouri interesante oaspetilor lor sau de ce nu, sa faca o cina surpriza pentru colegul de apartament: potriviti branza cu vinul si vinul cu branza.

La mine in casa nu prea se beau tarii, de fapt nici nu avem, doar daca primim cadou la cate o sarbatoare sau zi de nastere, asa ca mesele din weekend vin acompaniate de vin.

La inceput, cand inca nu stiam bine cum sa potrivesc mancarea cu vinul, ma gaseai adesea stand in fata raftului cu vin si cautand pe internet ce cu ce se potriveste.

Astazi va prezint un mic indrumar in alegerea vinului potrivit cu branza si mai potrivita.

Ies niste combinatii delicioase, perfecte pentru a fi servite ca aperitive sau ca feluri de sine statatoare la petreceri.

f59851a6fd5af4fb11890f26e7404250

 

Foto:  loveletterstohome.com

Combinatia mea preferata pe care nu as rata-o niciodata, desi toate combinatiile de mai sus imi plac, este mozarella cu sauvignon blanc si gouda cu merlot.

Ati incercat vreodata sa faceti un aperitiv doar cu branza si vin?

Care combinatie ati alege-o?

 

Comments

comments